Kupiti Metadon 40mg

185,00 

Opis

Kupiti Metadon 40mg

Metadon, učinkovit analgetični simptom, služi kot polni μ-opia receptor in antagonist v receptorjih N-metil-d-aspartata (NMDA). S sproščanjem nevrotransmiterjev, ki sodelujejo pri sproščanju bolečine kot popolni agonist MOR, metadon posnema naravne simptome telesa. Za primerjavo, metadon ima manjše možnosti za nevrotoksičnost, nizko ledvično okvaro, visoko biokompatibilnost, nizko ceno in dolgotrajno uporabo kot druga zdravila.

Uporabi

Pri bolnikih, ki potrebujejo dolgotrajno zdravljenje bolečine in je ne morejo ublažiti. Pri kateri koli drugi kontroli se metadon uporablja za lajšanje hudih bolečin. Kot podskupina opioidov je metadon znan kot opioidni analgetik. Metadon zmanjša nelagodje tako, da prilagodi odziv možganov in živčnega sistema na bolečino. Pomaga pri zdravljenju ljudi s podobnimi učinki, ki so škodljivi za opiate, in odpravlja znake odvisnosti pri ljudeh, ki ne jemljejo opiatov.

Odmerjanje

Tablete ne mešajte ali pogoltnite z vehiklom, preden uporabite razpršilno tableto. V najmanj 120 ml vode, soka pomaranče, tang, zeljne podpore limone ali citrusov raztopite tableto oz.
del tablete. Takoj popijte celotno mešanico. Dodajte več tekočine v skodelico in popijte eno tableto, medtem ko počiva v skodelici. Ta mešanica se pije že od nekdaj. Zdravnik med razstrupljanjem spremeni odmerek metadona. Odmerek lahko zmanjšate ali zdravniku poveste, da med zdravljenjem metadon uporabljate manj pogosto. Če se med operacijo pojavi bolečina, bo zdravnik povečal odmerek ali vzel več zdravil za zmanjšanje draženja. Povejte nam, kako se odzovete na metadonsko diagnozo. Sploh ne jemljite odmerkov metadona, dokler ni načrtovano, čeprav vas boli.

Kje kupiti metadon na spletu?

gotovo iščete kraj, kjer lahko prek spleta naročite metadon brez recepta. Tukaj www.rxzdravilo.com vam olajša nalogo, saj ga naročite prek spleta in vam ga dostavijo na dom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kupiti Metadon 40mg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja