Raziskovalne Kemikalije

Kaj so raziskovalne kemikalije
Raziskovalne kemikalije so namenjene predvsem uporabi znanstvenikov v znanstvene in medicinske raziskovalne namene. Toda nekateri ljudje uporabljajo raziskovalne kemikalije v rekreacijske namene, da se napivijo in spremenijo svoje razpoloženje. Raziskovalne kemikalije so nevarne in običajno nimajo zakonitega ali legitimnega namena za javnost. Vendar pa so tiste raziskovalne kemikalije, ki se uporabljajo za dvigovanje, na splošno različne snovi. Te kemične snovi se proizvajajo v laboratoriju in imajo pogosto učinke ali mehanizme delovanja, ki posnemajo učinke drugih spremenjenih snovi, kot so opioidi, kokain ali marihuana. Ta zdravila se nato tržijo ljudem z niansiranim razumevanjem njihovih sestavin ali dejanskih učinkov za rekreativno uporabo.

Vrste raziskovalnih kemikalij
Tukaj je nekaj pogostih vrst raziskovalnih kemikalij;

25C-NBOMe in 25I-NBOMe: Ti razvijalci halucinogena se uživajo oralno in jih pogosto zamenjujejo z LSD. Pogosto so znani kot N-bomba ali Smiles.
Acetil fentanil: Fentanil, bogat narkotik na recept, ki je skoraj 100-krat močnejši od heroina, že pustoši po državi. Ta opioidni izdelek je povezan s smrtnimi žrtvami, vendar človeške reakcije na to snov niso bile dokumentirane kot raziskovalna kemikalija.
Serija 2C: Ta zdravila se nanašajo na znano skupino sintetičnih halucinogenov, ki vsebujejo 2,5-dimetioksifenetilamin. Zdravila serije 2C so bila povezana s smrtnimi prevelikimi odmerki.
Najboljši kraj za spletni nakup raziskovalnih kemikalij
Ali iščete kraj, kjer lahko najdete široko paleto raziskovalnih kemikalij za prodajo? No, predlagamo, da obiščete Rx Zdravilo, kjer lahko dobite izdelke po ugodnih cenah.

Prikazovanje 1–9 od 16 rezultatov